maanantai 14. tammikuuta 2013

Lihapullia

Eilen sunnuntaina meidän ruokalistalla oli itsetehtyjä lihapullia. Ihan peruspullia olivat: 400g paistijauhelihaa, 1prk kermaviiliä, 1pss sipulikeittoa, ½dl korppujauhoja, hieman basilikaa ja tujaus tulista chilijauhetta. Uunissa olivat 225 asteessa n. 15min. Näitä pullia me syötiin tumman makaronin, salaatin ja kermakastikkeen (pussista) kanssa.


Ja olihan hyvvää! 

Tällä viikolla mun ruokalistalla on aamupalaksi kaurapuuroa, lounaaksi keittoa, välipalaksi hedelmiä/mehukeittoa/lämminkuppikeittoa, päivälliseksi keittoa, iltapalaksi hedelmää/mehukeittoa. Eli kevyemmällä mennään tää viikko, jospa sitä itsekuria sais sillä tavalla lisää. Paastoaminen ois välillä ihan jees hommaa, tosin paastoksi tätä ei ehkä kuitenkaan voi sanoa..? 

Tomaatti-vuohenjuusto -lämminkuppi oli ainakin yllättävän hyvää!

2 kommenttia:

  1. Onko tuo tomaattilämminkuppi tosiaan hyvää? mää vejin syys-joulukuun joka päivä töissä noita (lähinnä kermainen kana-pastakeitto) mutta en uskaltanu ikinä ostaa tuota tomaattista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli se mun mielestä ainaki :) oon joskus itekki tehny tomaatti-vuohenjuustokeittoa, eihän tuo ihan samalta maistu, mutta hyvää silti!

      Poista