Lauantain kunniaksi tehtiin vähän hienompaa ruokaa eli naudanpiffiä ja bataatti-perunalohkoja.
Meidän oli tarkotus käyä Makkarakaupasta hakeen kunnon piffit, mutta ei siivoukselta keritty, joten piti tyytyä kaupan valmispiffeihin.
Pese ja kuori perunat ja bataatit (semmonen sopiva määrä) ja lohko mieluisiksi palasiksi. Heittelin mausteet ihan oman maun mukaan sekaan eli öljyä, suolaa, paprikajauhetta, yrttipippurisekoitusta, basilikaa ja smoked tabascoa. Paista uunissa 200 asteessa n. 30min. Hox! Bataatti kypsyy perunaa nopeammin, joten laita se myöhemmin uuniin tai tee isompia lohkoja.
Lihat oli avokin heiniä, samoin kuin punaviinikastike (valmispussista).
Aterialta puuttui kyllä hyvä punaviini, mutta valitettavasti en ole vielä niin hyvää viiniä löytänyt, että sitä pystyisin juomaan... Ehkä sitten "isompana".
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti