maanantai 3. helmikuuta 2014

Mattoja

On onni omistaa käsistään todella taitava anoppi!
Meille on ilmestynyt nyt viikon aikana kaksi hänen kutomaansa puuvillamattoa.
Toisen otin mukaani jo viime viikonloppuna anopin varastoista ja toisen maton anoppi kutoi viime viikolla ja toi sen meille vieraillessaan nyt viikonloppuna.



 Tämän maton löysin anopin varastoista ja se oli juuri täydellisen kokoinen meidän keittiöön! Meillä on tosin ollut toisen puoliskon kanssa pieni taisto tästä matosta. Aina, kun minä levitin tämän lattialle, toinen puolisko rullasi sen pois, kun olin jossain :D nyt matto on saanut olla kuitenkin paikallaan jo muutaman päivän.

 Viime viikonloppuna anopin luona selailin paljon erilaisia mattolehtiä ja näytin anopille, mistä pidän ja mikä voisi sopia kotiimme. Sanoin myös, että tahdon musta/valko/harmaita mattoja.
Tästä matosta pidän todella ja nyt se löysi paikkansa kylppärin oven edestä.

Koti näyttää taas vähän enemmän valmiimmalta ja kodikkaammalta. :)

Keittiökin on kokenut taas pientä muutosta, kuten tuosta viimeisestä kuvasta ehkä huomaattekin. Toinen puolisko asensi viime viikolla led-valot yläkaappien alapuolelle ja yläpuolelle. Saarekkeen päällekin on saatu jo valot :)

1 kommentti:

  1. Aivan ihania mattoja, varsinki tuo alempi - sopii ihanasti keskenäänki nuo matot :)! Sun anoppi vois tekasta mullekki pari mattoa!

    VastaaPoista